K.S.V. ANTAEUS
K.S.V. Antaeus is een onderdeel van Stichting OverFit en is de worstelvereniging gevestigd in Utrecht, Overvecht.
Het is de plek waar kampioenen schijnen en verborgen kampioenen aan hun sportcarrière werken.

HET VERHAAL ACHTER ANTAEUS
Antaeus was zowel bij de Grieken, de Romeinen, als de Berbers een mythologische held. Ook wel bekend als de legendarische Marokkaanse worstelkoning die heerste in Marokko. Tinga was zijn vrouw (de stad Tanger in Marokko is vernoemd naar haar).

Antaeus was de beschermer van het land van de Berbers tegen de vreemdelingen die van plan waren het land van de Berbers binnen te dringen. Volgens de legende was hij onverslaanbaar. Hij wordt de worstelkoning genoemd omdat reizigers en vreemdelingen in zijn land uitgedaagd werden door hem, om met hem te worstelen.

DE HOOFDTRAINER EN COACH
De hoofdtrainer en coach binnen K.S.V. Antaeus is Adam al Kandoussi. Internationaal worstelatleet die op topniveau worstelt. Hij geeft samen met een andere coach privé worstel lessen aan de beste Kickboksers en MMA vechters van Nederland. Zijn doel is om de kinderen en jongeren in de wijk een sport aan te bieden die veel voor hen kan betekenen.

Het is laag-drempelig, een uitlaatklep en een plek waar zij respect, discipline en sportiviteit leren. Zij vinden hier een team en zullen zich verbonden voelen met iets groots en moois. Daarnaast is Adam al Kandoussi sport-combinatiefunctionaris in Utrecht, Overvecht waar hij aan kinderen op en na-schoolse worstel lessen geeft.